Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Beogradu

Pred očima devetogodišnjaka pištoljem ubio psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i dalje traga za muškarcem koji je proteklu nedjelju u beogradskom naselju Medak ubio psa, pred očima devetogodišnjeg dječaka.

Napadač je terijera Đoleta, miljenika stanara zgrade u Medakovićevoj, usmrtio hicem iz pištolja, piše Blic. Stanari kažu kako je svjedok zločina bio dječak koji se igrao u parku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Banda bez riječi otvorila vatru U tvornici cipela ubijeno 17 ljudi Slika nije dostupna 'Isječeni do smrti' Novi masakr: U vrtiću ubio sedmero djece

Na parkingu koji se nalazi u neposrednoj blizini ove zgrade, nepoznati napadač u travnju ove godine odsjekao je kujici Mili sve četiri šape. 'Patimo za Đoletom i želimo pravdu. Dosta nam je što i Milinog napadača nismo pronašli. Možda je u pitanju isti psihopat', kroz suze je ispričala susjeda.

Dušan Matijašević prije godinu dana udomio je terijera koji je svaku noć spavao u njegovom stanu. 'Kad sam ga uzeo s ulice, bio je vrlo teškom stanju. Imao je stalne napade za koje je veterinar rekao da su posljedica stresa. Đoleta su tukli, gađali kamenjem ili čim god stignu. Izazivao ih je jer je stalno lajao, no nikada nikoga nije napao', ispričao je Dušan.

>>Zlostavljač uhvatio psa za noge, zavrtio nekoliko puta, pa bacio!

Dodao je da ga je u nedjelju popodne pozvao susjed iz druge zgrade i rekao mu da njegov pas leži ispred zgrade i ne pomiče se.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene