Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gnusni zločini

Praznovjerje: Dekapitacija djece sve veći problem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strah od zvjerskih ubojstava i otmica širi se Zimbabveom, a glavna meta otmičarima su djeca.

Roditelji u strahu drže djecu na oku, stanovnici grada Bulawaya tvrde kako se broj otmica u posljednje vrijeme povećao te strahuju da otmičari glave šalju preko granice, prenosi Zimbabwe Broadcasting Corporation radio. Navodi se kako je jedan muškarac uhićen na državnoj granici s rashladnim kutijama punim ljudskih glava.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj šokirao zemlju Stravičan zločin u susjedstvu! Devetorica silovala djevojčice od 10 i 12 godina, jedan sve snimao: "Bili su sigurni da neće biti prijavljeni" Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 3 Mještani šute "Možda je Božja kazna!": Policija ispituje što se dogodilo s kućom ubojice iz Mladenovca

Policija je u jednom incidentu u gradu Magwegweu, hicima iz vatrenog oružja morala obuzdati razjarenu gomilu, koja je htjela izvršiti linč na 21-godišnjaku, koji je odrezao glavu svojem jednogodišnjem nećaku. Bijesni građani zahtijevali su da im kaže tko ga plaća za ta zvjerstva. Lokalno stanovništvo tvrdi kako postoji vjerovanje da se prinošenjem ljudske glave, kao žrtve morskom psu ili kitu, onome tko je platio dekapitaciju, jamči veliko bogatstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene