Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žurio na sud

Pravi majstor: U manje od sat vremena platio tri kazne za prebrzu vožnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U manje od jednog sata, vozač iz Nevade zaustavljen je triput zbog prebrze vožnje i kažnjen.

Jose Romero-Valenzuela, 34-godišnjak iz Las Vegasa, uhvaćen je prvi puta kako vozi 168 kilometara na sat. Zaustavljen je i platio je kaznu. Nedugo potom vozio je 156 kilometara na sat pa je opet zaustavljen i policija ga je opet novčano kaznila.

Pročitajte i ovo Ilustracija MOŽE GA I PRODATI Vozite u Austriji? Uvedena je nova mjera, pripazite da vam policija ne bi oduzela automobil Policija - Ilustracija - 1 četiri mjeseca zatvora E, sad je dosta: Recidivistu prijeti drakonska kazna, za taj iznos mogao je kupiti dobar automobil

>> Divljao središtem Rijeke 160 na sat, hvatali ga presretači!

Romero, čini se nije nikako mogao shvatiti da je bolje usporiti nego izazivati sreću, pa je opet zaustavljen nedugo nakon druge kazne za prebrzu vožnju. Treći put vozio je 147 kilometara na sat, a policija je i tad bila spremna. Romero je ukupno platio 2.000 dolara kazne.

'Sva tri zaustavljanja dogodila su se unutar jednog sata', rekao je policijski poručnik Gregg Hastings, glasnogovornik oregonske policije.

Zašto je vozio tako brzo? Žurio je na sudsko saslušanje, no policija mu je poručila kako je mogao krenuti i nešto ranije, pa ne bi morao voziti nedozvoljenim brzinama i biti za to kažnjen čak tri puta u sat vremena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene