Obavijesti Video Pretražite Navigacija
četiri mjeseca zatvora

E, sad je dosta: Recidivistu prijeti drakonska kazna, za taj iznos mogao je kupiti dobar automobil

Policija - Ilustracija - 1
Policija - Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Zatvor u trajanju do 120 dana i novčana kazna od 82.300 kuna prijeti 42-godišnjem vozaču kojega je policija u subotu u Varaždinu ponovno 'ulovila' u brojnom kršenju prometnih propisa.

Varaždinska policija u ponedjeljak je priopćila da je tog višestrukog recidivista zaustavila u Međimurskoj ulici i provjerom utvrdila da vozi prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

Zbog toga mu je izrečena pravomoćna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije i mjera zabrane polaganja vozačkog ispita na rok od dvije godine, zbog prethodno akumuliranih negativnih prekršajnih bodova.

Utvrđeno je i da je vozio neregistrirani i neosigurani automobil te da za vrijeme vožnje noću nije imao upaljena svjetla.

Uhićen je i doveden u policijsku postaju te uz optužni prijedlog priveden prekršajnoj sutkinji Općinskog suda u Varaždinu, koja mu je odredila zadržavanje u trajanju do sedam dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odbio test na drogu Vozio s poništenom vozačkom dozvolom pa zaradio paprenu kaznu od 60.700 kuna

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 2 nesreća u tučepima Pijani motorist sletio s ceste, policija mu usred bijela dana izmjerila 3,55 promila

Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje ukupne novčane kazne u iznosu do 82.300 kuna i kazne zatvora u trajanju do 120 dana, kažu u varaždinskoj policiji. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene