Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar u hotelu 'Putnik' podmetnut?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u novosadskom hotelu 'Putnik', u kojem je preksinoć poginulo troje ljudi, prema prvim pretpostavkama policije najvjerojatnije je podmetnut kao upozorenje Zemuncu Milanu Nerandžiću zvanom Limunu, zakupcu casina 'Meridijan' koji se nalazi na prvom katu hotela.

Požar je, prema službenim informacijama, izbio između podruma i prizemlja zgrade, na dijelu gdje se nalazi casino 'Meridijan'. No, ni istražni sudac ni policija nisu željeli potvrditi da je požar podmetnut. 

Pročitajte i ovo Miloš Vučević Stigle osude U spotu srpskog ministra obrane i zastava RS Krajine, sablaznio nacionalističkim porukama: "Budi se neko novo vrijeme" Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici

Neslužbeni izvor Blica tvrdi da po dosadašnjim rezultatima istrage postoje ozbiljne sumnje da je netko namjerno izazvao požar. 

'Tko je to učinio i zbog kojih razloga, bit će predmet daljnje istrage', kaže anonimni izvor. 

>> Video: Troje smrtno stradalih u požaru u novosadskom hotelu "Putnik"

Protekle srijede u Novom Sadu dogodio se još jedan požar u lokalnu koji je također u vlasništvu Milana Nerandžića. Prema službenom priopćenju policije, 6 prosinca poslije ponoći u sportskoj kladionici 'Pionir international' izgorjelo je 29 televizora, 5 klima-uređaja, 14 poker aparata te cjelokupan inventar lokala. Lakše je povrijeđena radnica lokala. 

U stravičnom požaru u hotelu 'Putnik' koji je izbio preksinoć poginuli su Aleksandar Pantović (30) iz Leskovca, Mirjana Veselkov (43) iz Kragujevca i bugarski državljanin koji se preziva Petrov. Njih troje ugušili su se od dima koji je za nekoliko minuta nakon izbijanja požara na međukat zahvatio svih pet katova hotela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene