Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poplave u Sloveniji

FOTO Vatrogasci spašavali mališane iz vrtića, bujica je nosila sve pred sobom: "Ovaj mali je moj"

Aktualno Galerija Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 5 Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 5 Foto: Javna vatrogasna postrojba Mengeš/Facebook/Screenshot Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 4 Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 4 Foto: Javna vatrogasna postrojba Mengeš/Facebook/Screenshot Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 3 Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 3 Foto: Javna vatrogasna postrojba Mengeš/Facebook/Screenshot Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 2 Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 2 Foto: Javna vatrogasna postrojba Mengeš/Facebook/Screenshot +0 Vatrogasci spašavali djecu iz vrtića - 1 Galerija 1/5 >>
Zgrada vrtića u slovenskom mjestu Mengeš poplavljena je do pola, a vatrogasci su mališane nosili na rukama.

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz mjesta Mengeš u Sloveniji, sjeverno od Ljubljane, u petak je objavilo dramatične fotografije spašavanja mališana iz dječjeg vrtića Gobica. Iz vrtića su ih nosili na rukama, zamotane u dekice, a spašavali su i tete. 

"Obavještavamo roditelje da smo uspješno evakuirali svih 22-oje djece iz objekta Sunce", napisali su na Facebooku. 

Bujica je u vrtiću i oko njega viša od metra, nosi i balvane. 

"Hvala momci, imate moje duboko poštovanje. Ovaj dječak na fotografiji je moj, hvala vam na pomoći", stoji u jednom od komentara. 

U Sloveniji je zbog poplava izvanredno stanje, a prizori koji stižu iz te zemlje uistinu su dramatični: vojska spašava ljude s krovova helikopterima, a policija je izvijestila da ima i poginulih. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene