Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog ljubavnice

Prva dama Francuske razbijala po Elizejskoj palači, šteta 3 MILIJUNA EURA?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjenčana supruga francuskoga predsjednika Valerie Trierweiler u naletu je bijesa navodno porazbijala vrlo vrijedne stvari u Elizejskoj palači...

Valerie Trierweiler je, nakon što je saznala za Hollandeovu aferu s glumicom Julie Gayet, potpuno podivljala i, navodno, porazbijala vrlo vrijedne stvari u Elizejskoj palači.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon Moskve Francuska podigla upozorenje na terorizam na najvišu razinu Francuska šalje vojsku u Ukrajinu? 2000 vojnika Ruski obavještajci tvrde da Francuska šalje vojsku u Ukrajinu i upozoravaju: "Postat ćete legitimna meta za napad"

Naime, tabloid koji je prvi i objavio tekst o aferi francuskoga predsjednika u svom novom broju piše o tome kako je Trierweiler prouzročila štetu od čak 3 milijuna eura. Navodno je među uništenim stvarima i vaza iz doba Luja XVI, prenosi Huffington post.

No, kasnije su te informacije od strane ureda koji je zadužen za brigu o namještaju u palači, oporvrgnute. Trierweiler je u subotu puštena iz pariške bolnice u kojoj je bila 10-ak dana, otkad se u medijima pojavila Hollandeova afera s glumicom. Sada se nalazi u lovačkom domu pokraj palače Versailles.

Podsjetimo, tabloid je na sedam stranica objavio priču o navodnoj Hollandeovoj aferi s 41-godišnjom glumicom Julie Gayet. U tekstu su opširno opisani njihovi susreti, a sve je potkrijepljeno i fotografijama na kojima je navodno ljubavni par. Nakon toga je prva dama Valerie Trierweiler hospitalizirana, navodno zbog iscrpljenosti. No, tamošnji mediji su objavili da je uzela previše tableta i da se htjela ubiti nakon što je u Elizejskoj palači izbila žestoka svađa između nje i Hollandea. No, njezini prijatelji su sve porekli.

Francuski predsjednik ODABRAO?

Hollande je prošlog tjedna održao i dugoočekivanu konferenciju za novinare na kojoj je, zapravo, bilo riječ o oslabljenoj francuskoj ekonomiji. No, kako se i očekivalo, odmah prvo pitanje novinara se odnosilo na navodnu aferu s glumicom.

'Je li Valerie Trierweiler još uvijek prva dama Francuske?' – upitao ga je novinar. Hollandeov odgovor je bio kratak. 'Svi u privatnom životu mogu proći kroz teške trenutke, to je i naš slučaj. Ovo su bolni trenuci, ali držim se jednog principa – privatne se stvari trebaju rješavati privatno i na dostojanstven način. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to', kazao je Hollande. No, rekao je da će izjavu o vezi s Trierweiler i o tome hoće li ona ostati prva dama dati do početka veljače.

Gayet je podnijela tužbu protiv magazina zbog povrede privatnosti te je zatražila 50.000 eura odštete i 4.000 eura za sudske troškove. Ukoliko glumica dobije na sudu, magazin će na naslovnici morati objaviti presudu na naslovnoj stranici. Hollande je pak rekao da neće tužiti tabloid jer kao šef države ima imunitet kad netko tuži njega pa ne želi stvarati dvostruke standarde. Aferu, međutim, ni on ni Gayet nisu zanijekali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene