Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skinuli ga s leta u Indiji

Potpisivao fotku na Snapchatu pa ga priveli jer je koristio riječ "terorist"

Zrakoplov Jet Airwaysa (Foto: AFP)
Zrakoplov Jet Airwaysa (Foto: AFP) Foto: Afp
Yogvedanta Poddara policija je privela nakon što je putnik koji je uz njega sjedio obavijestio posadu da je primijetio kako tipka poruku na mobitel koja sadrži riječi "terorist" i "uništiti".

Putnik je u ponedjeljak izbačen s leta indijske kompanije Jet Airways nakon što je preko usta i nosa zavezao maramu kako bi snimio neslanu šalu na aplikaciji Snapchat.

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Ilustracija Očajni zbog siromaštva Prevarili Nepalce na crnom tržištu: Prodavali vlastite bubrege, rekli im da će im izrasti novi

Yogvedanta Poddara policija je privela nakon što je putnik koji je uz njega sjedio obavijestio posadu da je primijetio da Poddar tipka poruku na mobitel koja sadrži riječi "terorist" i "uništiti". Zapravo je potpisivao svoju fotografiju koju je objavio putem Snapchata ispod koje je napisao: "Terorist na letu, uništavam ženska srca."

Sve se dogodilo dok je zrakoplov taksirao pistom u Kolkati i pripremao se za polijetanje prema zračnoj luci u Bombaju. Stjuadesa je upozorenje putnika odmah prenijela kapetanu, koji je kontaktirao s kontrolorima leta te je polijetanje odgođeno.

Osiguranje u zračnoj luci odmah privelo šaljivdžiju i predalo ga policiji, koja ga je odvela na ispitivanje, piše Independent.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene