Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprika pošte na kašnjenju

Poštar u četiri godine nije isporučio 30.000 pisama: Kada je policija ušla u njegov dom, ugledala je bizarnu scenu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zaposlenik Deutsche Posta u Papenburgu četiri godine nije isporučio oko 30.000 pisama, nego ih je umjesto toga sakrio u svom domu.

"Možemo potvrditi da zaposlenik u području Papenburga, koji je u međuvremenu otpušten, nije dostavio poštu", rekla je glasnogovornica pošte te naglasila da više ne radi za njih. 

"Pošta je početkom godine dobila anonimnu dojavu, a stručnjaci za unutarnju sigurnost odmah su pozvali policiju", rekla je glasnogovornica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Posljedice su strašne Stvorili novi virus koji ubija sve koji se zaraze: "Ovo ludilo mora biti zaustavljeno prije nego što bude prekasno"

Pročitajte i ovo Duško Tanasković Nije mu prvi put Progutao žilete! Ubojica sa Zrća hitno završio u bolnici, pod rotirkama prebačen na hitnu

Kad su policajci pretražili njegov stan, vidjeli su bizarnu scenu - pisma su navodno bila naslagana metar od poda.

"Žalimo zbog ovog incidenta i ispričavamo se pogođenim kupcima zbog kašnjenja u njihovim isporukama", rekla je glasnogovornica.

Prema informacijama Bilda, muškarac ima navodno psihičkih problema te mu je laknulo kad se sve otkrilo, odmah je priznao malverzacije i otad surađuje s bivšim poslodavcem i policijom.

Pročitajte i ovo Ilustracija napad u baru Pas napao 5-godišnjaka, majka opisala horor koji su prošli: "Vidjela sam da mu je cijelo lice otkinuto"

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova meka Kako je hrvatski grad postao raj za prostitutke iz Južne Amerike? Mnogi stanodavci nemaju pojma što im se događa u stanovima

"Pronađene pošiljke sada pažljivo pregledava Deutsche Post i prosljeđuje ih primateljima s pismom objašnjenja. Ako to u pojedinačnim slučajevima nije moguće, pošiljke će biti vraćene izvornom pošiljatelju uz pismo objašnjenja", rekla je glasnogovornica pošte.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene