Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavlja se u bolnici

Nestao prije osam godina: Pronašli ga krvavog i prepunog modrica

Pronađen nestali mladić
Pronađen nestali mladić Foto: Afp/Screenshot/Facebook
Rudy Farias nestao je u blizini obiteljske kuće u Houstonu 6. ožujka 2015. godine. Tijekom osam godina potraga za njim nije davala rezultate. Pronađen je krvav i u modricama po cijelom tijelu.

Tada 17-godišnji Rudy Farias nestao je prije osam godina dok je šetao svoje pse u Houstonu u Teksasu. Njegova obitelj prijavila je nestanak kad su se psi vratili sami kući.

Pronađen je u subotu živ, kose prekrivene krvlju, s posjekotinama i modricama po cijelom tijelu, ležao je ispred crkve. Sada se oporavlja u bolnici.

Farias je pun znakova koji ukazuju da je bio zlostavljan i pretučen, navodi njegova majka. Dodaje da je pokušala razgovarati s njim, no on bi odgovorio samo nekoliko riječi i sklupčao se.

Pročitajte i ovo Lovran Policija upozorava Ne nosite vrijedne stvari na plažu: Par iz Njemačke ostao lakši za nekoliko prosječnih hrvatskih plaća

Presretna je što je pronađen živ, no navodi kako je svjesna da će njegov oporavak dugo trajati.

Daily Mail piše da su mladića ispred crkve pronašli prolaznici. Nije odgovarao na njihove upite i bio je u lošem stanju, pa su pozvali policiju i hitnu pomoć.

Patio od PTSP-a, depresije i anksioznosti

U vrijeme kada je nestao patio je od PTSP-a, depresije i anksioznosti, pišu lokalni mediji.

"Moguće je da je dezorijentiran jer nije uzimao lijekove", navodi njegova majka i dodaje da na mladiću postoje tragovi pokušaja suicida.

Pročitajte i ovo Privođenje Neđada Fetića - 6 Repovi prošlosti FOTO Ubojica iz Siska priveden na ispitivanje. Iscurili detalji iz njegove prošlosti: Bio ključni svjedok za ratni zločin

Godinama prije nego što je nestao njegov brat je poginuo na motociklu u prometnoj nesreći. Direktor Texas EquuSearcha Tim Miller kazao je da vjeruju u čuda i da se upravo jedno dogodilo.

"Ne mogu vam ni reći koliko smo puta tražili i koliko je tragova i savjeta stiglo, a sada odjednom - ovo. Treba puno toga istražiti kako bismo vidjeli što se, gdje i kako dogodilo", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene