28245
28245
28245
28245
28245

Video: Zadnji intervju s Tošom Proeskim

  • , 17.10.2007., 08:14
  • Autor:
  • komentara

Toše Proeski preksinoć je na makedonskom Kanalu 5 dao svoj posljednji intervju. Razgovarao je s Vesnom Petruševskom, voditeljicom showa "Vrteleška". S Vesnom Petruševskom i prijateljem Tonijem Cetinskim razgovarali smo u Temi dana, a donosimo i isječak iz njegovog posljednjeg intervjua.

 
 
 
 
Razgovor s Vesnom Petruševskom
Razgovor s Vesnom Petruševskom

U intervjuu, koji je prilično potresno gledati jer je emitiran svega nekoliko sati prije tragedije, Toše Proeski govori o tome kako je Hrvatska trenutno u fokusu njegove karijere i kako upravo kreće na snimanje u Zagreb.

Proeski također progovara o svom privatnom životu, posvećenosti obitelji i želji da napokon upozna ženu svog života.

>> Svjetski mediji: 'Otišao pjevač anđeoskog glasa, balkanska zvijezda'

>> U Makedoniji sutra Dan žalosti

>> In memoriam: Toše Proeski (25.01.1981.-16.10.2007.)

>> Poginuo Toše Proeski

U razgovoru iznosi i planove za svoju blisku budućnost, planove koji se, nažalost, nikada neće ostvariti.

- Makedonija je u šoku, svima ovdje život se u trenutku promijenio. Toše je bio nešto najljepše što se Makedoniji dogodilo u posljednjih 50 godina, rekla je autorica posljednjeg intervjua, Vesna Petruševska.

- Nije lako znati da sam upravo ja osoba kojoj je dao posljednji intervju, da sam posljednja razgovarala s tom megazvijezdom. Tijekom intervjua bio je pun života, rekao je da mu je Hrvatska sada najvažniji i najdraži teren za glazbenu karijeru te je pričao o svojoj posvećenosti obitelji. No, bio je i emotivno prazan dok je govorio kako još uvijek čeka ljubav svog života, svjedoči Petruševska.

- Ne znam nijednog drugog takvog čovjeka koji je sličan njemu, bio je čovjek s karakteristikama anđela, priča Tošin prijatelj Toni Cetinski.

- On je uvijek pjevao. On nije pjevao zbog slave, novca ili tako nečega. On je naprosto volio pjevati. I razumio je ljude, znao ih je utješiti. On bi me sada tješio, rekao bi da ne tugujemo, da se veselimo, potresen je bio Toni Cetinski.

Više u video prilozima.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se