Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujuće

PONOVNO ŠOKIRALI SVIJET ISIS objavio snimke ubojstava koje lede krv u žilama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamska država objavila je snimku brutalnog ubojstva petorice zarobljenika koje su zaključali u metalni kavez a potom ga uronili u vodu

Islamski džihadisti u Iraku još su jednom svijetu pokazali koliko su okrutni u svojim namjerama za preuzimanjem prevlasti u Iraku. Objavili su snimku brutalnog ubojstva petorice zarobljenika koje su zaključali u metalni kavez a potom ga uronili u vodu, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Snimka je navodno snimljena u Mosulu, a sedmominutni video zastrašujućeg ubojstva navodno je snimljen skupom aparaturom, kamerama koje snimaju pod vodom.

Pripadnik ISIS-a selfijem otkrio gdje mu je baza, Amerikanci je sravnali sa zemljom

Nedugo nakon uranjanja, snimka prikazuje kako se kavez podiže, dok u njemu leže beživotna tijela zarobljenika koji su ubijeni pod optužbama za špijuniranje.

Osim ovog načina ubijanja, ISIS borci Islamske države objavili su i kadrove u kojima zarobljenike stavljaju u automobil kojeg potom pale pucajući u njega raketama. A u još jednom videu koji ledi krv u žilama, lancima vežu zarobljenike jedan za drugog koji oko vrata nose eksploziv.

Nehumani video potapljanja na smrt samo je jedan u nizu videa koja objavljuje Islamska država.

Ovaj posljednji video podjeljen je u tri dijela, smaknuća jedno groznije od drugog. Cijeli sedmominutni video počinje sa skupinom zarobljenika u narančasto - crvenim odjelima koje skupina boraca Islamske države odvlači u pustinju,a potom ugura u automobil. Video se nastavlja prikazom džihadista koji u ruci drži bacač raketa usmjeren prema automobilu. Potom ispaljuje raketu.

KRONOLOGIJA NASTANKA NAJZLOGLASNIJE SKUPINE NA SVIJETU Krvavi put od Al Kaide do Islamske države

Video potom nastavlja s intervjuima zatočenih. Džihadisti ih ispituju o zločinima koje su počinili, odnosno za koje su optuženi. Potom nastupa stravičan trenutak uranjanja metalnog kaveza s petoricom zarobljenika u bazen.

Treći dio videa prikazuje sedmoricu zarobljenika u polju. Rukama iza trupa vezani su lancima, a oko vrata im je postavljen eksplozivni kabel. Nekoliko trenutaka nakon ovih prizora slijedi detonacija eksploziva.

Ovu stravičnu snimku objavila je skupina boraca Islamske države koja djeluje na području Mosula.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene