Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog napada u Parizu

POLJSKA NEĆE PRIHVAĆATI IZBJEGLICE 'Ne vidimo političke mogućnosti da to provedemo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljska ne može prihvatiti migrante prema kvotama Europske unije nakon terorističkih napada u Parizu u petak, izjavio je u subotu novoimenovani poljski ministar za europske poslove Konrad Szymanski.

U komentaru objavljenom na novinskom portalu wPolityce.pl, koji naginje desno, Konrad Szymanski je rekao da se njegova dolazeća vlada nije složila s obvezom Poljske da prihvati određeni broj migranata u sklopu njihove relokacije prema kvotama unutar EU-a te da sada, "suočeni s tragičnim događajima u Parizu, mi ne vidimo političke mogućnosti da to provedemo".

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Online kupovina Žalit će se Italija kaznila Amazon: "Kupcima ograničava slobodu izbora"

ODGOVORNOST ZA NAPADE U PARIZU PREUZEO IS, JEDAN TERORIST IMAO SIRIJSKU PUTOVNICU Identificirani napadač od ranije je poznat sigurnosnim službama

Szymanski će preuzeti svoju ministarsku dužnost u ponedjeljak u sklopu vlade koju je sastavio prošlomjesečni izborni pobjednik, konzervativa i euroskeptična stranka Pravo i pravda (PiS). (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene