Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljanje u obitelji

Polio kćer (3) benzinom i zapalio jer je supruga zatražila razvod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljutit jer je njegova supruga zatražila razvod, muškarac je, četiri dana uoči djetetova 3. rođendana, malenu polio benzinom i zapalio.

Incident se dogodio 19. studenog u gradu Baoji, u kineskoj provinciji Shaanxi, piše China Buzz.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Shrvana majka djevojčice novinarima je ispričala kako je njzin suprug i inače bio 'nagle naravi' te da je često bio nasilan i prema njoj i prema djevojčici. Sav novac je trošio na kockanje i često ju je, kaže, batinama prisiljavao da mu da novac. Čak je potrošio i novac koji je njegova kćer dobila kao poklon za rođendan. Više kaže, nije mogla trpjeti i zatražila je razvod.

No, muškarac se nije htio pomiriti s razvodom pa je kobnog dana djevojčicu odveo pre kuću roditelja njezine majke te polio benzinom i nju i sebe. Djevojčicu je potom prisilio da klekne, i unatoč tomu što je gorko plakala, upalio upaljač i zapalio je.

Djevojčica je pretpjela teške opekline i trenutno se nalazi na liječenju u lokalnoj bolnici.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene