Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija u Brežicama

Drama u blizini granice: Muškarac pucao po gradu pa se naoružan sakrio u kuću

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajač/Cropix
Naoružani muškarac zatvorio se naoružan u kuću na području Brežica.

U poslijepodnevnim satima u Brežicama, muškarac je pucao ispred tamošnje ljekarne, a zatim se sklonio u jednu kuću. Intervenirali su policijski službenici specijalne jedinice policije i policijski pregovarači, prema neslužbenim informacijama.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u puli Na zaštitara pala drvena bandera, teže je ozlijeđen. Bio je na setu snimanja njemačkog filma Momo

Zbog sigurnosnog incidenta na području je od poslijepodneva u blizini jedne od stambenih zgrada angažiran veći broj policijskih službenika, priopćila je Policijska uprava (PU) Novo mesto.

Policijska akcija je u tijeku, no prema prvim saznanjima muškarac je sam zaključan u kući. Policija zbog sigurnosti savjetuje mještanima da ostanu kod kuće, izvijestio je slovenski N1.

Pročitajte i ovo Spomen područje Dalj U Dalju Pjevao četničke pjesme i gazio hrvatsku zastavu: Određen mu istražni zatvor

Prema neslužbenim informacijama koje su kružile među lokalnim stanovništvom, riječ je o mještaninu, umirovljenom policajcu.

Prije nego što se sklonio u kuću, navodno je ispred lokalne ljekarne ispalio nekoliko hitaca u zrak. Prema svjedočenju mještana, u kući su se također čuli hici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene