Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica uhićenih

Policija uhitila piromane u Hercegovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki broj požara na području Hercegovine, koji su prouzročili katastrofalne posljedice posljednjih mjeseci izazvani su ljudskim nemarom, a policija je otkrila i nekoliko piromana.

Prema priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Županije zapadnohercegovačke, policija u Grudama u nedjelju je navečer uhitila dvojicu bosanskohercegovačkih državljana, od kojih je jedan maloljetnik, nakon dojave građana da potpaljuju požare na više lokacija.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe

>> Kiša zaobišla Hercegovinu, požari i dalje prijete

Dodaje se da su dvije osobe, krećući se vozilom hrvatskih registracijskih oznaka, između općina Posušja i Gruda podmetnule ukupno četiri požara, dok je puhao snažan vjetar. Policija je piromane uhitila u Grudama te ih privela u policijsku postaju.

Uhićenom 57-godišnjaku je izmjereno 1,81 promila alkohola u krvi, dok je maloljetnik ispitan u policiji u nazočnosti roditelja. Policija će protiv počinitelja podnijeti prijavu županijskom odvjetništvu, a prema zakonu zaprijećena kazna zatvora za ovo kazneno djelo je između jedne i osam godina. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene