Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne žele policijski sat

Policija suzavcem na prosvjednike, jedan ustrijeljen i bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nemiri u predgrađu St. Louisa nastavljeni su i nakon što je uveden policijski sat. Policija je na prosvjednike bacila suzavac, a jedna je osoba ustrijeljena.

Situaciju u Fergusonu i dalje se ne smiruje. Policija, kako bi uspostavila policijski sad, pribjegla je korištenju suzavca nad nezadovoljnim prosvjednicima.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Sedam osoba uhićeno, a jedna je čak i ustrijeljena tijekom prosvjeda. Kako se doznaje iz lokalne bolnice, stanje joj je kritično i u ovim trenucima se bori za život.

'Oči svijeta uperene su u nas. Ovo je test za zajednicu!'

U policiji kažu kako je među gomilom prosvjednika zamijećen i jedan pištolj te da je pucano na policijsko vozilo, no na sreću, nitko nije ozlijeđen, piše Fox News.

Tko je ustrijelio prosvjednika koji se bori za život još se ne zna.

Podsjetimo, neredu u Fergusonu, predgrađu St. Louisa, započeli su u petak, pošto je policija prvo objavila ime svog pripadnika, 28-godišnjeg Darrena Wilsona koji je smrtno ranio 18-godišnjeg Michaela Browna, a onda objavila snimku koja navodno dokazuju da je Brown opljačkao trgovinu prije nego što je ubijen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene