Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga Europola

Policajci imali orgije u stanici: Fotografije slali vođi zloglasnog klana

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policajci iz Kotora U Crnoj gori irganizirali su u stanici orgije. Se su snimili, a fotografije onda slali kolegi za kojeg se sumnja da je vođa zloglasnoga klana.

U kotorskoj policijskoj stanici u Crnoj Gori 30. srpnja 2020., dva su inspektora policije organizirala seksualne orgije s dvije žene. O događaju su obavještavali policajca Ljuba Milovića putem kriptiranih telefonskih poruka. Njega se optužuje da je na vrhu "kavačkog" klana.

Pročitajte i ovo Miš u mesarnici "Cinkarošu smrdljivi" VIDEO Zgroženi građanin objavio odvratnu snimku iz beogradske mesnice: Negativne reakcije stigle na njegov račun

Portal BORBA posjeduje fotografije koje su dio izvještaja Europolu o presretnutim porukama, a na njima su nedolične radnje koje su se odvijale u policijskoj stanici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Benjamina Karić Gradonačelnica Sarajeva prijavila izraelskog poduzetnika, slao joj je uznemiravajuće slike i snimke: "Osjećala sam se uplašeno za svoje trogodišnje dijete"

Jedna od žena s tih fotografija bila je već središnja figura afere godinu dana ranije. Osuđenik Đ.P., smješten u Specijalnoj bolnici za psihijatriju u Kotoru, objavio sliku na kojoj je bio s jednom golom ženskom osobom u bolničkoj sobi, dok je druga bila djelomično odjevena i nosila uniformu medicinske sestre.

Poruke koje je jedan od inspektora slao Ljubi Miloviću prate navedene fotografije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene