Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Uspomena na 9/11

U ruševinama vidio čudno biće: 'Činila mi se kao osoba koja nam je pokušala pomoći'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši poručnik policije u New Yorku, Frank Marra, ispričao je iskustvo koje je doživio nakon napada 9/11 u New Yorku. Tvrdi kako je u ruševinama kroz koje se probijao tijekom spašavanja unesrećenih, vidio ženski duh.

Frank je sjećanja na događaje tog tragičnog dana iz 2001. godine iznio u svojoj knjizi 'From Landfill to Hallowed Ground'.

Tvrdi kako je duha vidio na odlagalištu Fresh Kills u Staten Islandu, nakon napada. Žena afroamerikanka bila je odjevena kao djelatnica Crvenog križa iz 2. svjetskog rata. Bila je udaljena oko 50 metara od njega, ali svaki put kad bi se pokušao usredotočiti na nju, ona bi nestala.

'Činila mi se kao osoba koja nam je pokušala pomoći', prisjeća se umirovljeni policajac koji je duha s godinama i zaboravio. Sve do dana kad je za svoju knjigu morao intervjuirati umirovljenog kriminalističkog detektiva.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Jezivo: Na slici se pojavio duh utopljenog djeteta?

Naime, detektiv ga je upitao je li ikad čuo priče o starom djelatniku Crvenog križa koji je pokušavao poslužiti spasiteljima sendviče i kave.

'To me udarilo kao tona opeke. Odjednom sam se svega prisjetio', izjavio je Marra te dodao kako su i ostali policajci vidjeli ženu duha.

Dodao je i kako je bio kod vidovnjaka koji mu je rekao da se vjerojatno radilo o duhovnom vodiču koji kod ovakvih katastofa pomaže ljudima da lakše prijeđu u zagrobni život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene