Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispalio osam hitaca

Policajac slučajno ubio studenticu (21)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac je slučajno ispalio hitac u studenticu tijekom intervencije vezane za provalu u jednu kuću u New Yorku. Nesretni splet okolnosti policijski načelnik sada pokušava objasniti njezinoj obitelji.

Provalnika Daltona Smitha i 21-godišnju studenticu, Andreu Rebelloo u petak je ubio policijski službenik iz okruga Nassau. On je u provalnika ispalio osam hitaca, sa sedam je pogodio njega, ali osmi je studenticu pogodio u glavu, piše Yahoo News. Policija kaže, ubojstvo studentice vjerojatno je bilo - slučajno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

Iako kriminalistička istraga još nije gotova, održana je konferencija za novinare na kojoj je policija ispričala što se dogodilo. Smith je držao Rebello ispred sebe i pištolj joj je uperio u glavu prije nego ga je upotrijebio, rekao je glasnogovornik policije John Azzata nakon pucnjave. 'Govorio je: Ubit ću je, a potom je pištolj uperio u policajca', rekao je Azzata.

>> VIDEO Policajci se autom zabili u avion koji je prevozio 225 kg kokaina!

Načelnik policije Thomas Dale otišao je Rebellinim roditeljima u Tarrytown, kako bi im osobno objasnio što se dogodilo. 'Osjećao sam se obveznim obavijestiti ih što je prije moguće o forenzičnim rezultatima', rekao je Dale.

Policajac koji je ubio nedužnu žrtvu ima više od 12 godina iskustva u obavljanju policijskih dužnosti i trenutačno se nalazi na bolovanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene