Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavili krijumčare

VIDEO Policajci se autom zabili u avion koji je prevozio 225 kg kokaina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski policajci gotovo da nema što nisu spremni učiniti da zaustave kriminalce pa tako i zabiti se vozilom u punoj brzini u avion, koji uzima zalet za polijetanje.

Baš kao i u akcijskim filmovima, policajci iz Santa Vitaacoria učinili su sve kako bi zaustavili krijumčare drogom u naumu da izbjegnu ruku pravde. U video snimci, koja je objavljena i na YouTubeu, policajci kreću vozilom za avionom, koji je već odmakao po pisti i hvata zalet za uzlet, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

>> VIDEO Nevjerojatna snimka udara zrakoplova u zaštitnu ogradu!

Pri sustizanju aviona, vozilom mu oštećuju rep, zalijeću se u njegovu stranu, dok se avion nije okrenuo po strani i zaustavio. Krijumčari su pokušali pobjeći s 225 kilograma kokaina, a policajci su uhitili petero osumnjičenih.

Podsjetimo, prije dvije godine sličan scenarij već se dogodio u Brazilu, u mjestu Riberao Preta, gdje se policija isto tako zabila vozilom u laki avion. Da slučajnost bude veća, i tad su uhitili petero krijumčara te drogu tržišne vrijednosti oko 200.000 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene