Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Upucao sam ga dok se molio'

PRIČA POLICAJCA HEROJA On je ubio pomahnitalog terorista u Tunisu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krvavi je pohod trajao pola sata, nakon čega je policija uspjela zaustaviti 23-godišnjeg ubojicu.

Oglasio se i tuniški policajac koji je upucao Seifeddinea Rezguia, 23-godišnjaka koji je u petak zacrnio sve svjetske agencije viješću o krvavom terorističkom pohodu na turističku plažu. U njegovom napadu puškom koji je izveo jezivo mirno preminulo je 38 ljudi, uglavnom 'zapadnih' turista.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ubij ili budi ubijen' 'AVENIJA DŽIHADISTA' Grad u kojem Islamska država 'proizvodi' militante Slika nije dostupna Rekonstrukcija događaja VELIKI PROPUST POLICIJE 47 minuta ubijao na plaži, pa u hotelu, a onda se vratio završiti započeto

Sve je trajalo oko pola sata, nakon čega je policija uspjela savladati terorista, a policajac koji mu je presudio rekao je da 'ga je upucao s dva metka', kako bi zaustavio njegovo pucanje u civile.

Ne želi da se njegov identitet otkrije kako mu sigurnost ne bi bila ugrožena, no Daily Mail piše kako je izjavio da je terorista ugledao u ulici blizu plaže kako se moli na koljenima. Učinio je to nakon što su prvi policijski metci počeli stizati prema njemu. U tom trenutku je i spustio jednu granatu iz ruke da se otkotrlja u obližnji kanal.

Terorist u Tunisu razgovarao sa svjedocima, izašle fotografije jezivih trenutaka

Svjedoci ovog stravičnog napada koji još uvijek potresa svijet rekli su istražiteljima kako je ubojica bio smiren, štoviše - smijao se dok je šetao plažom i podrugljivo dobacivao odgovore ljudima koji su bili u njegovoj blizini.

Detalji o ubojici koji izlaze u suprotnosti su s onim što bi se očekivalo, jer za sada nema naznaka da je imao sumnjive islamističke i radikalne stavove. Njegova obitelj je također već posvjedočila da je 23-godišnji Seifeddine bio društven, volio je ples i zabavu, a nije se niti družio s radikalnim islamistima, tvrde za sada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene