Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak istrage

Maddie prije nestanka viđena s nepoznatim muškarcem i ženom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I šest godina nakon nestanka Maddie McCann iz ljetovališta u Portugalu Scotland Yard dolazi do novih tragova. Sada pokušavaju identificirati muškarca i ženu s kojima je djevojčica viđena prije nestanka.

Britanski detektivi provjeravaju nove informacije u slučaju nestanka Maddie McCann. Došli su do saznanja kako je nešto prije nestanka djevojčica viđena s muškarcem i ženom srednjih godina koji su je uplakanu tješili, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji Pretraga vrta Ovom se nitko nije nadao Nevjerojatan obrat u slučaju nestale Maddie! "Plaćen mu je golem iznos, ali..."

Detektivi sada rade na identificiranju dotičnog para, a istražuju i mogućnost da su Maddieni otmičari odsjeli u istom apartmanskom naselju kao i obitelj McCann.

>> 'Neke stvari su postale jasnije i pojavili su se neki dijelovi slagalice'

Podsjetimo, Maddie McCann nestala je u svibnju 2007. godine na obiteljskom odmoru u Portugalu. U vrijeme nestanka roditelji su tada trogodišnju Maddie i još dvoje svoje male djece ostavili u apartmanu dok su s prijateljima večerali u obližnjem tapas baru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene