Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala prije šest godina

'Neke stvari su postale jasnije i pojavili su se neki dijelovi slagalice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jučerašnji dan prije šest godina iz apartmana u portugalskom hotelu nestala je trogodišnja Maddie McCann dok su njeni roditelji zajedno s prijateljima večerali u obližnjem restoranu.

Obitelj McCann zajedno je s prijateljima jučer održala molitveno bdijenje okupivši se oko velike svijeće koja neprestano gori kako bi obilježili šestu godišnjicu nestanka, tada trogodišnje, Maddie. Kate i Gerry McCann, roditelji nestale Maddie kažu kako ne gube nadu u pronalazak svoje kćeri.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Naime, u tijeku je provjera postupka istrage, stoga se obitelj nada da će na površinu izaći neke nove informacije o nestanku djevojčice. 'Moramo nastaviti tražiti. Sada smo u boljoj poziciji nego prije dvije godine. Neke stvari su postale jasnije i pojavili su se neki dijelovi slagalice', rekao je otac malene Maddie koji je kazao i kako im Maddie strašno nedostaje no da su naučili živjeti s tom prazninom. Ipak, nadu neće nikada izgubiti, piše Daily Mail.

>> Viđena djevojčica koja nalikuje nestaloj Madeleine McCann!

Slučaj potrage za Maddie McCann bio je prepun obrata. Među osumnjičenima se prvo našao vlasnik apartmana u kojem su McCannovi odsjeli u Portugalu, a uskoro zatim su pod sumnju pali i sami roditelje te potom i njihovi prijatelji. Sve su te sumnje bile skinute te se i dalje nije znalo tko ima veze s Maddienim nestankom. Prošle godine britanska policija je obznanila kako vjeruju da je Maddie i dalje živa te su objavili i fotografiju kako bi djevojčica izgledala 5 godina kasnije. U veljači ove godine uzet je i DNK uzorak jedne djevojčice s Novog Zelanda za koju se sumnjalo da bi mogla biti Maddie.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene