Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa se ne zna

"Svi nas odbijaju, dobili su zabranu!" Glasnogovornica Navaljnog otkrila strašne detalje kroz koje prolaze

Fotografija Alekseja Navaljnog
Fotografija Alekseja Navaljnog Foto: Afp
Glasnogovornica Alekseja Navaljnog otkrila je da većina pogrebnih poduzeća i agencija odbija organizirati pogreb Navaljnog jer im je to zabranjeno.

Više mjesta u Rusiji odbijaju organizirati ceremoniju oproštaja Alekseja Navaljnog, rekla je glasnogovornica kritičara Kremlja.

Kira Yarmysh otkrila je da njegov tim od ponedjeljka zove "većinu privatnih i javnih pogrebnih agencija i pogrebnih dvorana".

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? Maras prozvao Macana, brzo mu stigao odgovor: "Drago mi je zbog toga..."

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 7 Prozvana tri političara FOTO U Splitu osvanuli uvredljivi grafiti o Milanoviću i Puljku, brzo su uklonjeni

"Neki prostori kažu da je njihov prostor zauzet, dok drugi odbijaju spomenuti ime Navaljnog", rekla je u objavi za X. 

Pročitajte i ovo Vladimir Putin odgovor Macronu Nova prijetnja iz Kremlja: "Ako Francuska pošalje trupe u Ukrajinu, izravni je sukob neizbježan"

"Na jednom mjestu nam je rečeno da je pogrebnim agencijama zabranjen rad s nama. Nakon cjelodnevne potrage još uvijek nismo našli mjesto za njegov posljednji ispraćaj. Više mjesta u Rusiji odbijaju ugostiti ceremoniju oproštaja Alekseja Navaljnog", rekla je glasnogovornica kritičara Kremlja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene