Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od ulaska u zatvor

Pogoršalo se Mubarakovo zdravlje: Pati od teške depresije i povišenog tlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje bivšeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka pogoršalo se od odlaska u zatvor u subotu i najvjerojatnije će biti prevezen u bolnicu, izvješćuje državna novinska agencija Mena.

Liječnici su 84-godišnjem Mubaraku u posljednjih nekoliko sati u više navrata morali omogućiti disanje pomoću respiratora te su preporučili da ga se premjesti u vojnu ili neku drugu veću bolnicu, dodaje MENA.

Svrgnuti vladar pati od teške depresije i povišenog krvnog tlaka.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

>> Očekuju se masovne demonstracije diljem Egipta

Mubaraku je zbog sudjelovanja u ubojstvima stotina prosvjednika tijekom prošlogodišnje narodne pobune izrečena kazna doživotnog zatvora, koju služi u zatvoru Tora, nedaleko od Kaira. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene