Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boing ostavlja 'bez daha'

Pogledajte kako izgleda najudobniji zrakoplov na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boeing 747-8 Intercontinental je naudobniji zrakoplov na svijetu koji nudi i kabinu s osam mjesta za spavanje.

Za sve one koji su se zapitali što pokloniti nekom svjetskom lideru koji ima apsolutno sve, Boeing ima odgovor. Tvrtka je predstavila prvi 747-8 zrakoplov s posebnom kabinom u kojoj može spavati osam osoba i koja bi svakoga ostavila 'bez daha'.

Pročitajte i ovo PR Sve za laku noć Novi proizvodi za tri desetljeća tradicije i najudobnijeg spavanja Slika nije dostupna STRUČNJACI OTKRIVAJU KAKO Hrvatska mirno spava: Pretvorite svoju spavaću sobu u oazu mirnog sna

>> Snimka koja oduzima dah: Vjetar podiže Boeing 747 s tla

Novi 747-8 Intercontinental ima osam mjesta za spavanje kao i svlačionice, a takve promjene putnicima daju dodatnu udobnost, posebice kada idu na duža putovanja. Naručeno je još 36 takvih zrakoplova, a od toga ih je 20 naručila Lufthansa. Čak je devet državnih čelnika naručilo ovakve zrakoplove za svoja putovanja oko svijeta, piše Daily Mail.

>> Pogledajte trenutak u kojem Boeing pada u pustinju!

Tvrtka nije otkrila cijenu novog zrakoplova, no s obzirom na to da obični 747 zrakoplov košta 350 milijuna dolara bez ikakvih luksuznih dodataka, onda se može pretpostaviti da je riječ o dosta većem iznosu za ovakav luksuz.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene