Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao ovacije

Pogledajte Eastwoodov performans s 'Nevidljivim Obamom'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Clint Eastwood iznenadio je sve pojavivši se na posljednjem danu republikanske konvencije u Tampi na Floridi. 'Vrijeme je da netko drugi rješava probleme', rekao je poznati oskarovac.

Posljednjeg dana republikanske konvencije u Tampi na Floridi Mitt Romney prihvatio je nominaciju za kandidata te stranke na predsjedničkim izborima 6. studenoga. Sve je iznenadio dolazak jednog od najpoznatijih američkih glumaca ikada - Clinta Eastwooda, koji je ondje održao zapaženi govor. 'Kada netko ne radi dobro svoj posao mora otići', rekao je u svom govoru Clint Eastwood i aludirajući na rez prstom prešao preko vrata. Nakon toga su se svi digli zapljeskali mu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon poraza Posljednji Romneyjev gaf: Pokrenuo 'predsjedničku' web stranicu Slika nije dostupna Za njega to znači nastavak progona Assange: Obama je vuk u janjećoj koži

Nezaposlenost u Americi je nazvao 'nacionalnom sramotom', a onda je na pozornicu postavio praznu stolicu praveći se da razgovara s aktualnim predsjednikom Obamom. 'Evo tu je i predsjednik Obama pa ću mu postaviti nekoliko pitanja', rekao je Eastwood na konvenciji. Pitao ga je kako se nosi s obećanjima koja je dao tijekom predsjedničke kampanje. U jednom je trenutku odglumio kao da ga 'Obama' želi ušutkati pa mu je odgovorio: 'Neću šutjeti! Sada sam ja na redu!'

82-godišnji oskarovac kritizirao je i Obamino vođenje rata u Afganistanu rekavši da je trebao uzeti u obzir da je Rusija ondje neuspješno ratovala 10 godina. Njegov postupak s praznom stolicom i 'Obamom' izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a na Twitteru je čak otvoren profil 'Nevidljivi Obama', a za fotografiju profila postavljena je prazna stolica. Profil već ima gotovo 40.000 sljedbenika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene