Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogled prema nebu

VIDEO Dan D: Putin se moli samo za jednu stvar...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Putin pripremio je 50 milijuna kuna kako bi spriječio jedinu koja mu može povariti veliku paradu na Crvenom trgu.

Vladimir Putin, ruski predsjednik, poznat je kao gospodar Rusije, a sada postaje i gospodar kiše i sunca.

Naime, Moskva se već mjesecima priprema za grandioznu paradu povodom 70 obljetnice završetka Drugog svjetskog rata te 15 godina Putinove vladavine. Sve mora biti savršeno, a jedino što bi moglo pokvariti proslavu je - loše vrijeme. No, ruski je predsjednik našao rješenje.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Otkriveno zašto je Kim Jong-un ljut na Putina

Mediji javljaju da je pripremio 50 milijuna kuna za specijalne kemijske koktele koji mogu razbiti oblake. Avioni zračnih snaga, čak 10 Antonova i Iljušina bit će na dan parade u stanju pripravnosti od 6 sati ujutro, a ako se slučajno na nebu pojave niski, kišni oblaci, specijalni agens trebao bi izazvati padanje kiše prije nego što uspiju doći do Moskve, piše Daily Mail.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene