Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

'Nije bilo orjentira'

Izgradio grandioznu vilu - ali na pogrešnoj čestici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan poduzetnik muku muči s problemom - izgradio je prekrasnu, skupocjenu vilu s pogledom na more, ali na pogrešnoj čestici.

Američki poduzetnik, na Floridi je izgradio vilu, ali na pogrešnoj čestici. Do pogreške je došlo nakon što je dvoje geometara s licencom, neovisno, pogrešno označilo istu česticu, kazao je Carl Laundrie, glasnogovornik okruga Flagler pokraj Daytona Beacha.

Pročitajte i ovo SAD pod snijegom New York pod snijegom Arktička zima pogodila SAD-a: Rekordne temperature bilježe se diljem zemlje, otkazano tisuće letova Slika nije dostupna Rupa se produbljuje VIDEO Pogledajte trenutak u kojem zemlja 'guta' vilu na Floridi

"Ovdje nema orijentira poput velikog drva hrasta na jednom od krajeva terena po kojem možete reći: OK, to mora biti ta čestica. Taj teren zapravo je komad zemlje na polju iza pješčane dine", kazao je Laundrie.

Investitori se pomamili za državnim vilama i Golim otokom

Kuća od gotovo 500 četvornih metara dovršena je u ožujku i ima pet spavaćih soba, pet kupaonica, kino dvoranu, sobu za igre i bazen.

Investitori su zapravo vlasnici susjedne čestice na kojoj su željeli sagraditi vilu. Laundrie vjeruje da će slučaj završiti na sudu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene