Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvrsna promocija

U najvećem američkom sportskom spektaklu zvijezde su - dvojica Hrvata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Momčadi koje su došle do finala najvećeg sportskog događaja u Americi vode treneri hrvatskih korijena.

Trener momčadi koja pobijedi u američkom Super Bowlu, najvećem sportskom događanju u SAD-u kojeg gleda preko 100 milijuna gledatelja, dobit će nagradno putovanje po Hrvatskoj!

Finale se igra između New England Patroitsa i Seattle Seahawksa. Zanimljivo je da obojica trenera, Bill Belichick i Pete Carroll, imaju hrvatske korijene pa su se američki mediji raspisali o 'velikoj bitki hrvatskih trenera'. Od Belichicka su preci emigrirali u Ameriku još 1897., a od potonjeg majka vuče hrvatske korijene.

Forbes naglašava da će pobjednički trener uživati u turističkoj ponudi Hrvatske koja je u nekoliko posljednjih godina postala jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija na svijetu.

S preko 1700 kilometara obale i više od 1200 otoka, kristalno čistim plavim morem i sedam dobara na UNESCO-voj Listi svjetske baštine, uključujući dubrovački Stari grad, popularnu destinaciju svjetskog jet seta, Hrvatska iz godine u godinu privlači sve više turista.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona"

Rovinj i Dubrovnik imali su najviše noćenja u 2014. godini

A ako vam treba još koji dokaz da je ovaj mediteranski dragulj trenutačno najpoželjnija destinacija, piše Forbes, i k tome još nevjerojatno lijepa, onda trebate znati da se u Dubrovniku redovito snima HBO-ova hit serija 'Igra prijestolja'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene