Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Male mirovine?

ODNIJELI 2 MILIJARDE KUNA Pljačku stoljeća izvela grupa penzionera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najstarijem pljačkašu, za kojeg se još ne zna je li bio i mozak operacije, je 76 godina.

Pljačku stoljeća u Velikoj Britaniji izvela je grupa penzionera od kojih najstariji ima 76 godina!

Naime, kako je pokazala istraga u slučaju pljačke Hatton Gardena, draguljarnice i trezora iz koje je tijekom uskršnjih blagdana prema neslužbenim informacijama nestalo čak dvije milijarde kuna (200 milijuna funti), iza pothvata po svemu sudeći stoji devet muškaraca od kojih je najstarijem 76, a najmlađem 43 godine.

Osim njih dvojice, koji navodno vode salon rabljenim automobilima, policija je uhitila još sedmoricu muškaraca od 74 i 67 godina, dvojica imaju 58 a ostali 59, 50 i 48 godina, piše Independent. U istrazi je sudjelovalo čak 200 istražitelja Scotland Yarda. 

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Objavljene su fotografije jedne od najvećih pljački u povijesti

Pljačka u Hatton Gardenu, osim po visini ulova, specifična je i po načinu na koji je izvedena - tijekom uskršnjih blagdana a lopovi su u trezoru proveli gotovo četiri dana tijekom kojih su neometano izvlačili vrijedni plijen.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene