Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spas u zadnji čas

Planinar tjedan dana bez hrane i vode nakon pada s 30 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Planinar Richard Roncarti, iz Conneticuta, pronađen je živ, nakon što je prije tjedan dana pao sa litice visoke 30 metara i pretrpio teške ozlijede kuka i noge.

Tjedan dana je proveo bez hrane i vode, na kiši, koja je taj tjedan stalno padala. Richard je pronađen i spašen samo  par minuta prije prekida potrage.

Pročitajte i ovo Vodostaj rijeke Une Snimke iz zraka Pogledajte novi sustav koji je prvi put obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj

Obitelj je prijavila njegov nestanak 7. lipnja. Spasioci kažu da je dionica po kojoj je Roncarti planinario iznimno teška. Roncarti nije imao mobitel uz sebe i spasitelji su ga jedva našli.

>> Planinar se izgubio u mećavi, palio novčanice dolara da se ugrije

Svi su čude kako je uspio preživjeti pad i tjedan dana u takvim uvjetima. 'Činjenica da je netko preživjeo sedam dana u šumi, pogotovo na području gdje smo imali kišu, je stvarno posebna priča o preživljavanju ', rekao je šef vatrogasaca koji se spasili Roncartija.

Rocnarti je trenutno u bolnici Waterbury i već danas bi trebao biti pušten. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene