Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAREDALI POŽARI

PLAMENA STIHIJA U DUBAIJU Gorjela stambena višekatnica na umjetnom otoku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po riječima očevidaca, požar se brzo proširio na nekoliko katova zgrade na otoku Palm Jumeirah, čemu je pridonio i jak vjetar.

Vatrogasci su ugasili požar koji je izbio noćas u višekatnici u Dubaiju, što je najnoviji u nizu požara na neboderima u tom gradu. Vlada je objavila kako u plamenoj stihiji nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Vatra je izbila nešto prije ponoći u neboderu u stambenom kompleksu na umjetnom otoku Palm Jumeirah, prenosi AP. Po riječima očevidaca, požar se brzo proširio na nekoliko katova, čemu je pridonio i jak vjetar.

Zadnjih je godina na višekatnicama širom Ujedinjenih Arapskih Emirata izbilo nekoliko požara. Stručnjaci za sigurnost i građevinarstvo smatraju da su uzrok požara nerijetko materijali za vanjsku izolaciju, koji mogu biti vrlo zapaljivi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene