Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj u Srbiji

Plaćao joj 150 eura da zlostavlja njezinu djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženi iz Srbije nevjenčani je suprug plaćao 150 eura za seksualno zlostavljanje njezinog šestogodišnjeg sina i trogodišnje kćeri.

Dječak se zbog ozljeda nalazi u bolnici, dok je djevojčica u karanteni jer se sumnja da je zaražena virusom HIV ili hepatitisom C. Slobodan Jovanović je uhićen je u srijedu u Arilju, dok je B. J. privedena dan kasnije iz svoje kuće u Velikoj Vranjskoj, piše Press Online.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

’Jovanović je B. J., svojoj nevjenčanoj supruzi, mjesečno davao 15.000 dinara, da on zauzvrat ’višak’ vremena provodi sa njezinom djecom. Slobodan je imao novca jer je jedno vrijeme radio u Francuskoj, pa je zaradio mjesečnu mirovinu od oko 400 eura. Sumnja se da je Jovanović seksualno zlostavljao djecu u svojoj kući kod Šapca više od godinu dana’, rekao je izvor blizak istrazi.

’Dječak je imao brojne ozlijede od seksualnog zlostavljanja. Djevojčica je za sada u karanteni jer se sumnja da je zaražena virusom HIV-a ili hepatitisom C’, rekao je sugovornik. U Velikoj Vranjskoj u kojoj su živjeli B. J., njezina djeca i Slobodan Jovanović, susjedi su u šoku. Priznaju da su mnogo puta vidjeli Slobodana kako tuče dječaka, ali da nisu slutili da se događa nešto mnogo gore.

’Majka je djecu držala zapuštene. Više smo ih gledali mi susjedi nego ona. Njezin šestogodišnji sin ima dvadeset kilograma! Prije neki dan mi je došao u suzama i požalio se da ga Boban, kako je zvao Slobodana, tuče po glavi i da će ubiti i njega i majku’, ispričala je jedna susjeda koja je inzistirala na anonimnosti.

Ispred prodavaonice u centru sela okupilo se desetak ljudi. Pričaju nam kako su vidjeli da Slobodan maltretira bespomoćnog dječaka. ’Tjerao ga je da sa njim pješači nekoliko kilometara u susjedno selo Mala Vranjska, gdje ima kuću. Kada mali zbog batina plače, Boban mu se smije i udara ga po glavi’, pričaju mještani. Prema njihovim riječima, policija je često intervenirala zbog nasilja u toj obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene