Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao zrakoplov

Pijani Rusi ukrali avion i otišli u provod!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni jednomotorni avion dvokrilac nestao je jučer s aerodoma blizu Serova u Rusiji. Zaštitari su primijetili tri automobila i da nedostaje jedan avion.

Mali dvokrilac sinoć je uzletio je bez odobrenja kontrole zračnog prometa. Pretpostavlja se da je avionom odputovalo 13-ero punika. Do sada nema traga ni avionu ni putnicima, a posada na brodu ne odgovara na telefonske pozive.

Pročitajte i ovo NATO-va vojna vježba Nepokolebljivi branitelj "Nepokolebljivi branitelj" Deseci tisuća vojnika uz rusku granicu, Moskva je bijesna: "NATO se sprema za mogući rat!" Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Europi Obavještajac otkrio što na kraju čeka Ukrajinu: "Takvi ratovi mogu završiti samo na taj način"

>> Novi podtip glavobolje - 'avionska glavobolja'

Policija ima teoriju kako je avion ukraden zbog odlaska na izlet u ribolov. U tipično ruskom stilu, policija sumnja da je 13-ak putnika koji su otišli na putovanje, neposredno prije uzlijetanja konzumiralo alkohol, a možda su putovanje i planirali.

Lokalne ruske vlasti pokrenule su potragu u oblasti Sverdlovsk za zrakoplovom, te podnijeli prijavu za kršenje sigurnosnih propisa zračnog prometa.   

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene