Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet se ispričao

Pijan i agresivan, Oscar Pistorius se potukao u noćnom klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dalo je to dodatni negativni publicitet trkaču, koji 7. i 8. kolovoza napokon doznaje svoju sudbinu jer tad će, naime, biti objavljena presuda.

Oscar Pistorius kao da čuva suze, skromno i pokorno ponašanje samo za sudnicu jer u svom prvom javnom noćnom izlasku napravio je incident, prilikom kojeg je bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike

Južnoafrički mediji brzo su došli do priče o incidentu, a jedna strana, ona paraolimpijske atletske zvijezde, tvrdi da je gost noćnog kluba neprekidno provocirao Pistoriusa zbog nemilog događaja vezanog uz smrt njegove djevojke Reeve Steenkamp.

'Žao mi je što sam izlaskom u javnost privukao negativnu pažnju na sebe' kazao je preko svoje glasnogovornice Pistorius, a potom je na Twitteru postavio citate iz Biblije.

No postoji i druga strana, ona čovjeka upletenog u skandal - biznismena Jareda Mortimera koji je kazao da je Pistorius bio agresivan i vidno pijan.

'Konstantno me udarao u prsa i više nisam mogao izdržati pa sam ga odgurnuo' kaže Mortimer.

Dalo je to dodatni negativni publicitet trkaču, koji 7. i 8. kolovoza napokon doznaje svoju sudbinu jer tad će, naime, biti objavljena presuda. Moguće je da se izvuče, ali moguće je i da završi u zatvoru do kraja života. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene