Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život nakon 11. rujna 2001.

Pete Radovich: 'Život se promijenio, ali Njujorčani su jaki ljudi. Idemo dalje!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dnevnik Nove TV javio se Pete Radovich, Njujorčanin hrvatskih korijena i poznati televizijski producent, dobitnik čak 22 Emmyja.

Gospodine Radoviću, prošlo je 11 godina, kako New York danas diše? Pa diše puno lakše, ali naravno današnji dan je uvijek težak jer nad podsjeti na sve što se dogodilo taj dan, ali sve u svemu stvari su se vratile na svoje mjesto. I New York je mogu reći jači nego ikad i mogu reći da sam stvarno ponosan što ovaj grad mogu svati svojim domom.

Pročitajte i ovo Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

I vi se sigurno sjećate gdje ste bili taj dan kada se dogodio napad. I vi ste izgubili bliske osobe. Da, bio sam kod kuće i spremao sam se na posao kada sam vidio vijest. Bio sam u šoku tri , četiri dana i poslije toga sam samo razmišljao znam li ikoga tamo. Nažalost nakon dva dana sam saznao da su moja dva prijatelja poginula. S jednim sam igrao košarku na fakultetu, a s drugim nogomet u srednjoj školi i na današnji dan uvijek mislim o njima.

>> Čak 10.000 američkih stručnjaka želi novu istragu oko 11/9

Amerika se od tada,a i cijeli svijet se uvelike promijenio. Što biste vi rekli kakav je život nakon 11. rujna 2001? Život je malo drugačiji, ali idemo dalje, isto kao i u Hrvatskoj, nikada to nećemo zaboraviti, niti smijemo zaboraviti, ali idemo dalje. Njujorčani su jaki ljudi i mi smo se navikli na ovo, sve što smo dalje od 11. rujna sve je lakše i idemo dalje, nemamo druge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene