Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvoporliće u SAD-u

Ubio svoje četvero djece i dvoje odraslih pa otišao ubiti još rođaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Houstonu uhitila je muškarca koji je ubio svoje četvero djece i dvoje odraslih koji su pazili na njih.

Američka policija nakon potjere je uhitila muškarca koji je vatrenim oružjem ubio svoje četvero djece i dvoje odraslih koji su pazili na njih, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Sedma žrtva, 15-godišnja djevojka, ranjena je te je u kritičnom stanju hospitalizirana, izvijestila je teksaška policija. Djevojka je policiji otkrila identitet napadača i gdje ide, što im je omogućilo da ga zaustave u namjeri da u drugoj kući ubije još svojih rođaka.

Kod Zenice ubijen poduzetnik, Hrvat iz središnje Bosne

Policajci su rekli da je do pucnjave najvjerojatnije došlo do obiteljskog sukoba, prenosi Reuters. Rekli su da je napadač rastavljen od supruge, koja živi u drugoj američkoj državi. Prve informacije pokazuju da je su muškarac i njegova supruga posvojili dvoje od četvero ubijene djece.

Neidentificirani je muškarac u Springu, oko 32 km sjeverno od Houstona, upucao dva dječaka stara 4 i 13 godina, dvije djevojčice stare 7 i 9 godina, te 39-godišnjeg muškarca i 33-godišnju ženu. Nije poznato u kakvim je odnosima bio s odraslim žrtvama.

Prije no što se predao, napadač je policajcima priredio polusatnu potjeru, no uspjeli su ga okružiti i zaustaviti. U jednom trenutku stavio si je pištolj na glavu, ali se na kraju predao. (Agencija VLM) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene