Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Održavao je toplom

Pas djevojčicu grijao i držao budnom da se ne smrzne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgubljena i gladna trogodišnja djevojčica iz Arizone preživjela je zahvaljujući psu koji ju je cijele noći grijao i držao budnom.

Trogodišnja Victoria Bensch odlutala je u četvrtak iz obiteljskog doma u Coades Lakesu i izgubila se u planinama koje okružuju dolinu, piše New York Daily News. U potragu za njom na minus 30 stupnjeva krenuo je tim spasioca. Nestašna Victoria pronađena je 15 sati nakon što je nestala, a pokraj nje je bio pas Blue. 'Pas ju je držao budnom, toplom i pravio joj je društvo tijekom hladne noći’, rekao je Dwight D’Evelyn, glasnogovornik ureda šerifa.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Slika nije dostupna Igra skrivača VIDEO: Djevojčica zapela između dva zida

'Kada smo došli do nje, nije se pomicala. Samo je gledala prema dolje’, kazao je Matthew Uhl, pilot helikoptera koji ju je prvi uočio te dodao kako je pas bio sumnjičav prema spasiocima kada su prišli djevojčici, ali kada se ona nasmiješila, pas se opustio.

‘Kada je shvatio da smo im došli pomoći, bio je veoma uzbuđen. Trčkarao je okolo dok su liječnici pregledavali djevojčicu, a kada je došlo vrijeme da krenemo, uskočio je u helikopter’, ispričao je D’Evelyn. U bolnici su izvijestili kako se Victoria osjeća dobro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene