Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao prije 3 godine

Pas je pronašao ruku, a onda su na stablu otkrili tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 12 metara visine bilo je mrtvo tijelo Jurija Sliachtecova koji je nestao u svibnju 2011. godine. Još dvije kosti policiji je predao mušakarc koji živi blizu mjesta gdje su ostaci pronađeni.

Jurij Sliachtecov (21) nestao je početkom svibnja 2011. godine. Njegovo mrtvo tijelo pronađeno je gotovo tri godine nakon nestanka na 12 metara visine. Bilo je na stablu na golf terenu, a otkriveno je nakon što je pas pronašao ljudsku ruku, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Dan nakon pronalaska tijela, muškarac koji živi blizu golf terena policiju je u plastičnoj vrećici donio još dvije ljudske kosti. Pronašao ih je i odnio doma još prošle godine, ali nikoga nije o tome obavijestio.

Dečka do smrti izbola štiklom: Šokirala ju kazna!

Slijedi otvaranje istrage i utvrđivanje uzroka smrti. U ovoj fazi ne tretira se kao sumnjiva. Policija vjeruje da su kosti padale na tlo kako se tijelo raspadalo.

Nakon nestanka, policija i Jurijevi prijatelji mislili su da se vratio u rodnu Litvu jer je sa sobom uzeo putovnicu. Ubrzo su shvatili da to nije istina. Posljednji put viđen je s prijateljima krajem travnja 2011. u Bournemouthu, a golf teren na kojem je pronađen u blizini je tog mjesta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene