Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi papin 'selfie'

Papa Franjo osvaja društvene mreže: S tinejdžerima pozirao za 'selfie'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Twitteru i Facebooku brzinom svjetlosti širi se fotografija pape Franje s mladim hodočasnicima snimljena mobitelom.

Papa Franjo prekršio je još jednom papinski protokol pojavivši se, vidno raspoložen, na fotografiji sa skupinom tinejdžera u posjetu Vatikanu snimljenoj mobitelom.

Pročitajte i ovo Dmitro Kuleba Osvrnuo se na duhove prošlosti Ukrajinski ministar oštro odgovorio papi: "Naša zastava je žuto-plava, a njega pozivam da izbjegne ponavljanje pogrešaka iz prošlosti" Papa Franjo Napali ga mediji Intervju koji je izazvao skandal: "Papa ne traži od Ukrajine da se preda, nego da pregovara"

Fotografija, objavljena na stranici Facebooka jednog od tinejdžera, koji je koristi kao fotografiju svojeg profila, obišla je u subotu društvene mreže.

>> Papa Franjo nazvao studenta i rekao mu: Mi smo prijatelji, prijeđimo na 'ti'

Mladi na slici pripadali su skupini iz župe na sjeveru Italije koja se u srijedu susrela s Papom i potom mu se približila da se slikaju.

'Ne radi se o marketingu. Papa voli biti s ljudima, dok je njegov prethodnik volio biti s knjigama', kazao je Beppe Severgnini, komentator dnevnika Corriere della Sera.

Papa Franjo (76) bezbroj je puta narušio vatikansku tradiciju otkad je izabran u ožujku, uključujući redovito telefoniranje običnim ljudima koji mu pišu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene