Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio pad

Pao sa 14. kata i prolazniku rekao: 'Pomozi mi da se dignem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Detroita pao je kroz prozor s 14 kata zgrade u kojoj živi. Pad je preživio i trenutno se oporavlja u bolnici.

Spomenuta nesreća dogodila se u Detroitu, a muškarca je kako pada vidio slučajni prolaznik, kako leži na leđima pri svijesti. 'Rekao je 'Pomozi mi da ustanem', a ja sam mu rekao da ne mogu i nek ostane na mjestu dok ne stigne pomoć', ispričao je za clickondetroit.com očevidac Irby Ferguson.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Susjeda Dana Kemp koja živi u istoj zgradi kaže kako nije vidjela pad susjeda s 14 kata, ali je čula udarac u tlo. 'Prozori su mi bili otvoreni i bio je propuh. Čula sam snažan udar i pomislila kako se radilo o automobilskoj nesreći. kad sam pogledala prema dolje kroz prozor, vidjela sam tijelo kako leži na travi. Bilo je strašno, ali drago mi je da mu je ipak dobro', ispričala je.

Muškarac je preživio pad i zbog mekoće travnate površine na koju je pao, a sreća je i u tome što je srećom pao na dio tla iz kojeg ne strši raznorazno korijenje, ili stabljike pokošenog korova.

Ostali susjedi potvrdili su kako muškarac živi u toj zgradi s majkom. Nakon nesreće prebačen je u bolnicu, no njegovo zdravstveno stanje otad je nepoznato. Detroitska policija pokrenula je istragu oko uzroka nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene