Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je iznenadio

PAO PRVI SNIJEG U Njemačkoj paraliziran promet, vlasti otvorile skloništa za putnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg je iznenadio vozače koji još uvijek nisu svoja vozila pripremili na zimske uvjete. Zbog velikog broja automobila s ljetnim gumama u njemačkoj pokrajini Schwarzwald nastao je prometni kolaps.

 Zima je upunom zamahu prerano stigla u Njemačku. Nošen jakim vjetrom, snijeg je zameo ulice mjesta oko Frankfurta i stvarao velike probleme u prometu, piše The Guardian.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 7 Kod Netretića Policija objavila detalje tragedije u kojoj je poginuo motociklist: Protiv krivca će biti podnesena kaznena prijava Ilustracija Prometne gužve Kamioni u koloni čekaju pred ulazom u Sloveniju

KIŠA SE NE PREDAJE U ponedjeljak kratko smirivanje, a onda slijedi još jedno pogoršanje

Snijeg je iznenadio vozače koji još uvijek nisu svoja vozila pripremili na zimske uvjete. Zbog velikog broja automobila s ljetnim gumama u njemačkoj pokrajini Schwarzwald nastao je prometni kolaps. Njemačke službe procjenjuju da je 15.000 vozila ostalo na putevima zbog nemogućnosti vožnje.  Zbog kvara na vodovima bez struje je ostalo više od 10.000 domaćinstava.

Zbog snježne mećave u francuskim Alpama vlasti su otvorile i skloništa za putnike. Iz Njemačke meteorološke službe navode kako je ovo rijedak, ali ne i neobičan slučaj. Prije Njemačke, pahulje snjega zamele su i Poljsku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene