Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan popis

FOTO Evo što je policija zaplijenila u velikim racijama po noćnim klubovima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika akcija australske policije rezultirala je uhićenjem 150 osoba. Među njima je i dotični Ivan Tesic, zloglasan po svom visokom rangu unutar autralskog narkomiljea.

Australska policija ovaj je vikend okončala 18-mjesečnu istragu koja je rezultirala uhićenjem 152 osobe upletene u mrežu proizvodnje i dilanja droge. Za sad je protiv njih podignuto više od 400 točaka optužnice, a taj broj će se još povećati, najavljuju pravosudni organi.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Među uhićenima su i vlasnik popularnog noćnog kluba, poznati DJ, članovi bikerske bande, ali i dotični Ivan Tesic, zloglasan po svom visokom rangu unutar autralskog narkomiljea.

VELIKA ISTRAGA Gdje je klan srpskog narkobosa trošio milijune?

Policija je zaplijenila 18 kilograma kokaina, MDMA i metamfetamina te 6 litara metamftaminskog ulja koje se moglo iskoristiti za proizvodnju još 11 milijuna dolara vrijedne droge.

Službeni izvori kažu kako je akcija spriječila prodaju čak 26 milijuna dolara vrijedne droge. zaplijenjeno je i 500.000 dolara u gotovini te na milijune dolara vrijedne luksuzne nekretnine u Sydneyu i na Zlatnoj obali u kojima je zaplijenjeno još 700.000 dolara te jedan ručni sat vrijednosti 500.000 dolara, piše News.com.au.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene