Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imate li i vi svoju fotografiju?

Ovo je novi hit na društvenim mrežama - eastwooding!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvijezda zadnjeg dana republikanske konvencije u Tampi na Floridi bio je Clint Eastwood. Upravo je on pokrenuo novi trend na društvenim mrežama.

Hoolywoodski glumac i producent Clint Eastwood, na poziv republikanskog kandidata Mitt Romneya, održao je govor na Republikanskoj konvenciji.

Pročitajte i ovo The Grand Canyon Ljubitelji prirodnih ljepota Selfijima do smrti: Pronađena još jedna žrtva fotografiranja u Grand Canyonu, u samo 8 dana poginulo troje turista Slika nije dostupna Na vrućem kamenju skuhao večeru Britanac prespavao u vulkanu: Svima bih to preporučio!

Ono što je ovaj govor učinilo neobičnim je činjenica da se Eastwood tijekom govora obraćao praznoj stolici, koja je stajala pored govornice. Prazna stolica bila je tamo s razlogom. Naime, Clint Eastwood je stolicu iskoristio kao simboliku loše politike koju provodi 'nevidljivi' Barack Obama.

>> Pogledajte Eastwoodov performans s 'Nevidljivim Obamom'!

Ovaj govor inspirirao je mnoge korisnike društvenih mreža da pokažu svoju kreativnost u 'eastwoodingu', fotografiranju pred praznom stolicom i postavljanju tih fotografija na društvene mreže.

Ni Barack Obama nije ostao imun na 'eatwooding' pa je tako fotografijom na svom službenom Twitteru izrazio svoje mišljenje o Eastwoodovom govoru. Na svoju fotografiju je samo napisao: 'Ova je stolica zauzeta.'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene