Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rastrošni neradnici?

'Ovdje nam ne treba puno novaca da bi lijepo živjeli'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mislav Bago donosi priču o Grcima, građanima koje ostatak svijeta smatra rastrošnim neradnicima.

Vodimo vas u Grčku - zemlju u koju su ovoga tjedna bile uprte oči cijele Europe! Na parlamentarnim izborima Grci su ipak odabrali ostanak u eurozoni. Mislav Bago donosi vam priču iz Atene - kako sada žive prosječni, obični građani i kako oni doživljavaju to što ih ostatak svijeta smatra neradnicima i rastrošnima?

Pročitajte i ovo Provjereno: Zvonimir Rusjan - 5 izgubili dokumentaciju Na mirovinu je čekao 14 godina, a onda se uključilo Provjereno: "Mislio sam da će ići brže, ali ovako..." Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima"

Propustili ste Provjereno? Ovdje pogledajte cijelu emisiju!

Od turističkog bisera Grčka je posljednjih godina postala sinonim krize u Europi. "I dalje smo jako sretni, živimo lijepo jer Grčka je tako lijepa zemlja i ne treba vam puno novaca da biste lijepo živjeli. Krivimo vladu jer su potrošili novce koje nisu imali. Mali ljudi se samo trude živjeti normalnim životom", kaže Grkinja Korina koja radi kao prodavačica.

Prošećite ulicama Atene u prilogu Provjerenog!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene