Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vojna baza Latakia

IMAJU I SAUNU Zavirite u bazu iz koje polijeću Rusi koji bombardiraju džihadiste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ruskoj bazi Latakia smještena su 32 vojna aviona ruskih zračnih snaga koji gađaju mete terorista na području Sirije. Novinari su zavirili u bazu i objavili fotografije.

U ruskoj vojnoj bazi Latakia na Mediteranu, s koje polijeću vojni avionu kako bi slomili teroristička uporišta u Siriji, vojnicima i logistici koja ih prati dostupna je pokretna sauna, imaju pekaru kako bi uvijek imali svježi kruh, perilice za rublje...

Pročitajte i ovo Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji Osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi dovedeni su pred sud - 7 Brutalne metode Cure snimke mučenja terorista: Jednom na genitalije prikopčali elektrode, drugog tjerali da pojede dio vlastitog uha

Novinari RT-a snimili su unutrašnjost tog kampa, a na fotografijama se vide uvjeti za 2.000 ljudi koji borave u zračnoj bazi Latakia, među kojima su piloti, posada i pomoćni radnici.

Ovo su zvijezde ruske zračne armade koje gađaju teroriste

U bazi su smješteni i meteorolozi, inženjeri, vojnici za protuzračnu obranu i drugi službenici koji obavljaju svakodnevne obaveze. Vojni kuhari pripremaju obroke, a vojnicima i ostalim službenicima osigurana je i specijalna obuća dok borave u bazi i izvan nje.

Sobe su opremljene krevetima na rasklapanje, a kantina je opremljena uglavnom plastičnim stolovoma i stolacima.

Kako sve izgleda možete pogledati i u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene