Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog jedne divne crne žene...

OTMIČAR-IDIOT Tijekom otmice 'okidao' selfije s putnicima zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opasao se eksplozivom, oteo zrakoplov te utjerao strah u kosti brojnim putnicima i njihovim obiteljima, a onda je vlasti tražio - bivšu ženu. Ubrzo je dobio nadimak - 'idiot'.

Muškaraca koji je jutros oteo egipatski putnički zrakoplov zasigurno ne očekuje blistava budućnost, jer se protiv njega podiže optužnica. Nakon što se saznalo da se ne radi o terorističkom činu nego samo o muškarcu koji pod svaku cijenu želi vidjeti svoju bivšu suprugu, društvenim mrežama na njegov račun kolaju brojne šale.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Ilustracija preusmjeren let Snimka totalnog kaosa u avionu: Dvije putnice poludjele i vrištale, uključili se i ostali. "Daj više je*ote zašuti!"

Među njima je fotografija na kojoj se vidi kako pozira s eksplozivom oko sebe.

"@courtney883: Be someone's reason to hijack a plane today. #EgyptAir" #lovekillimedie

— Kays Pastries (@kayspastries) March 29, 2016 ">oteo egipatski putnički zrakoplov zasigurno ne očekuje blistava budućnost, jer se protiv njega podiže optužnica. Nakon što se saznalo da se ne radi o terorističkom činu nego samo o muškarcu koji pod svaku cijenu želi vidjeti svoju bivšu suprugu, društvenim mrežama na njegov račun kolaju brojne šale.

 

'Izraz 'ludi bivši' podignuo je na sasvim novu razinu', komentirao je jedan tviteraš 

 

 

 

Među komentarima na Twitteru je i fotografija na kojoj se vidi kako pozira s eksplozivom oko sebe. Naime, pojedini putnici s otmičarem su fotografirali selfije

 

 Jedna je tviterašica objavila stihove 'Ruže su crvene, ljubičice plave, oteo sam zrakoplov, samo za tebe!' Bili su tu i komentrai poput: ' Ovo se dogodi kada blokirate bivšeg', 'Morao je oteti zrakoplov jer je u Egiptu internet preloš i nije joj mogao poslati email'...
 

Otmičar aviona EgyptAira u privremenom pritvoru na Cipru

Ciparski sud stavio je u srijedu u pritvor na osam dana Egipćanina koji je uz pomoć lažnog pojasa s eksplozivom oteo avion EgyptAira, primoran sletjeti na otok u Mediteranu.

Tih će osam dana dozvoliti policiji da istraži tu otmicu aviona sa sretnim krajem za 55 putnika i članova posade, živih i zdravih.

Policija je na sudu navela da bi Seif al-Din Muhamed Mustafa (58) mogao biti optužen za otmicu aviona i osoba s ciljem odvođenja u nepoznatom smjeru, prijeteće ponašanje i druga djela koja krše protuteroristički zakon.

Egipćanina sud nije ispitao ali je on prstima pokazao znak "v" za pobjedu pred novinarima po završetku saslušanja pri ulasku u policijsko vozilo.

Otmičar je pod izlikom da nosi eksplozivni pojas primorao pilota Airbusa A-320 nacionalne tvrtke EgyptAir na liniji Aleksandrija - Kairo da se uputi na Cipar, 500 kilometara od egipatske obale.

Uslijedilo je šest sati napetosti u zračnoj luci Larnaka za 55 putnika i članova posade koji su postepeno oslobađani.

Pirat je zahtijevao da njegova supruga, Cipranka s kojom ima više djece, dođe u zračnu luku da joj preda pismo.

Seif al-Din Muhamed Musafa živio je na Cipru do 1994. godine. (I.D. / Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene