Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatekla ih medijska pompa

OTKRIVENO tko su mladić i djevojka čiji je poljubac obišao svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubav je jača od svega i važnija od nacionalnosti, vjeroispovijesti i boje kože. Najbolje to zna dvoje učenika jedne mostarske škole.

Fotografija mladića i djevojke kako se ljube omotani u srpsku i hrvatsku zastavu, postala je hit, a Dnevni Avaz doznao je identitet zaljubljenog para, čija je fotografija postala internet hit i koju je prenio i Huffington Post, nazvavši njihov poljubac 'najhrabrijim potezom'.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

>> 'Srpsko-hrvatski poljubac najhrabrija stvar ikad'

Radi se o Urošu iz Srbije te Antoniji, Hrvatici iz Širokog Brijega. Zbog medijske pompe koja je nastala nakon objave fotografije, Uroš i Antonija su poručili kako ne žele davati izjavu u javnost.

Da ih je pomalo i sram zbog pažnje koju su mediji posvetili njihovom poljupcu, istaknula je i Adla Velagić, glasnogovornica UWC-a. 'Također su poručili da će svoju priču ispričati kada se malo slegnu svi dojmovi', rekla je Velagić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene